«Бібліотечне надвечір’я» в суботу на Івана Купала запрошує

 Фотозони, ігри, презентації виставок та майстер-клас – усе це чекає на кропивничан вже цієї суботи на відкритій вуличній акції «Бібліотечне надвечір’я».

7 липня, в день Івана Купала, відкрита вулична акція відбудеться святково і по-літньому яскраво. Про це свято гості бібліотеки можуть прочитати в книгах, які будуть представлені на виставці «Ой на Івана, ой на Купала». Підняти святковий настрій допоможуть фотозона з «квіткою папороті» і купальським вінком. Ті гості, що полюбляють сучасний BODI-ART, можуть прикрасити себе до свята стильним малюнком із натуральної хни «Листочок папороті» від дизайнера Анни Яворської.

Також на Вас чекає літературно-мистецьке асорті «Творчий портрет бібліотекаря», на якій буде презентовано картини із мушель та поетичний доробок члена обласного літературного об’єднання  «Степ» Наталії Ситник.

А для любителів тварин та до Міжнародного дня собаки буде експонуватися книжкова виставка «Про собаку в рік собаки» та весела фотосесія із чотириногим другом.

Юних кропивничан запрошуємо на майстер-клас з  виготовлення магнітів із мультгероями та перегляд книжкової виставки «Мультляндія».

Точно не буде часу нудьгувати!

Зустрінемося 7 липня з 18.00 до 21.00 біля обласної бібліотеки     ім. Д.І. Чижевського (вул. В. Перспективна, 24).

Вхід – вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *