У Кропивницькому відбудеться фестиваль «День вуличної музики»

19 травня у Кропивницькому вдруге відбудеться масштабний фестиваль День вуличної музики. Про це повідомляють організатори заходу очільниця ГО «Молоді Патріоти» Катерина Колєва та керівник творчої спільноти «Crazy People Group» Дмитро Таращук.

«День Вуличної Музики - це масштабний міжнародний волонтерський проект, а найголовніше - чудова можливість для молоді представити свою творчість широкому загалу. Серед учасників цьогоріч, як місцеві гурти і  виконавці, так і гості з інших міст України», - говорить Катерина Колєва.

Цьогорічний фестиваль пройде відразу на трьох локація: біля Кіровоградського обласного краєзнавчого музею, біля ЦДПУ ім.В.Винниченка та на центральній пішохідній вулиці Дворцовій. Всі локації діятимуть одночасно.

«Реєстрація на виступи ще триває, тож поспішіть долучитися до Дня вуличної музики. Також запрошуємо партнерів до співпраці, щоб вже 19 травня кропивничани змогли насолодитися справжнім святом музики», - додає Дмитро Таращук.

Довідка: «День Вуличної Музики» був започаткований 11 років тому у Вільнюсі (Литва) культовим литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом. За останні роки до цього проекту приєднався добрий десяток країн від Ірландії та Грузії та Нідерландів і Норвегії. Загально прийнято, що День Вуличної Музики відбувається одночасно у всіх країнах в один і той самий день – це третя субота травня.

Щодо участі у заході та співпраці:  (066) 800 95 01, (050) 57 44 385

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *