«Вечір низьких частот» в рамках бібліопроекту «Креативна середа»

7 лютого о 18.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує поціновувачів живого звуку та якісної музики на «Вечір низьких частот» - спільний музичний проект Миколи Папуші та гурту «Chasing rainbows».

Гурт «Chasing rainbows» - це молоді талановиті хлопці, які грають авторську музику в стилі інді-рок. Гурт існує більше трьох років та лише цього року хлопці вперше вирішили заграти для широкого загалу. Своєю творчість молоді виконавці прагнуть довести, що якісна авторська музика в Кропивницькому існує і впевнені, що переконають в цьому кожного відвідувача концерту.

Микола Папуша – музикант, автор та виконавець власних пісень, з дитинства закоханий в музику. Микола є знаним у місті, має своїх шанувальників та власний авторський стиль. Учасник багатьох музичних конкурсів та фестивалів в Україні. Цікавиться музикою, психологією та філософією. Головною метою на сьогодні вважає просування та розвиток власної творчості, адже впевнений у тому, що музика – це його майбутнє і його життя.

В рамках концерту на вас чекає авторська музика та кавер-версії українських та всесвітньо відомих хітів, а також живе спілкування з виконавцями.

Підтримайте молодих музикантів міста! Відчуйте силу звуку та магію голосу!

Вхід вільний.

 

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *