З 29 січня по 4 лютого Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує

 Книжкові виставки:

З 1 лютого відділ популяризації книги представляє книжкову виставку «Письменники-лауреати літературної премії ім. Є. Маланюка».

Обласна літературна премія імені Євгена Маланюка є творчою відзнакою, якою нагороджуються літератори області за високохудожні твори у жанрах поезії, прози, драматургії, літературознавства.  Премія вручається щорічно до 2 лютого - дня народження Євгена Маланюка.

На виставці будуть представлені книги письменників, які стали лауреатами премії за 15 років свого існування.

 

Масові заходи:

30 січня о 13.00 працівники відділу інформаційно-бібліографічних послуг та краєзнавства запрошують здійснити відеомандрівку «Вулиці Кропивницького: Велика Перспективна». Велика Перспективна вулиця —важлива транспортна артерiя мiста, що пролягає від площі Незалежності до вулиці Соборної. У часи Російської імперії вулиця мала назву Велика Перспективна, проте в радянський період була перейменована на вулицю Карла Маркса на честь німецького філософа Карла Маркса. Історична назва була повернута 27 жовтня 2011 року.

Більше інформації про історію вулиці та її видозміни в різні часи зможуть отримати усі учасники заходу.

 

30 січня о 14.30 в рамках «Школи інформаційного комфорту» відбудеться урок «Бібліотеки України та регіону. Їх інформаційний потенціал». Учасники засідання дізнаються про різні види бібліотек, особливості їх роботи та види інформаційних послуг, які вони надають.

 

31 січня о 14.00 в рамках проекту «Здоровий спосіб життя очима молоді», який реалізується спільно з громадською організацією ТІМО «Відкриті двері»,  відбудеться тренінг «Соціальна анімація». В рамках тренінгу учасники навчатимуться працювати з графічними редакторами, програмами по створенню презентацій і відео та розпочнуть власну роботу, щодо створення відеороликів про здоровий спосіб життя молоді.

 

1 лютого о 13.00 відділ абонементу запрошує відвідати виховну годину «Людина починається з добра» присвячену 100-річчю від дня народження видатного українського педагога Василя Сухомлинського.

Василь Олександрович Сухомлинський дуже любив дітей, тому і став педагогом. Це справді людина з полум’яним серцем, видатний педагог сучасності. 35 років свого життя він віддав школі. З його ім’ям пов’язані збагачення і піднесення педагогічної науки ХХ століття. Велика, самобутня спадщина вченого з плином часу привертає все більше уваги. Його життя та педагогічній майстерності й присвячено захід.

 

1 лютого о 14.00 відбудеться перше цьогорічне засідання в рамках лекторію «Молодь і право». Спільно з регіональним центром вторинної безоплатної правової допомоги буде проведено тренінгове заняття «Права, правопорушення та їх наслідки». Учасники заходу отримають вичерпну інформацію від фахівців, щодо того як уникати правопорушень та захищати свої права.

 

 

    Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

 

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *