У Кропивницькому патрульні розповіли про “Інтернет-шахрайство”

“Інтернет-шахрайстро” та “Протидія домашньому насиллю” - актуальні теми, на які спілкувались патрульні з кропивничанами

Інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Кіровоградській області долучилися до заходу “Інтернет-шахрайстро”, який проходив 20-го липня в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка.

Патрульні розповіли дітям, як виявити Інтернет-шахрайстро та які його найбільш поширені види. А також дали практичні поради: як захиститись та куди звертатись за допомогою, якщо стали жертвою такого шахрайства.

Інспектори наголосили, що Інтернет є невід’ємною частиною сучасного життя. В той же час, скільки користі він приносить, стільки ж і лиха може завдати. Тому головне правило для кожного - це дотримання правил безпечного користуваня мережею Інтернет.

Того ж дня патрульні разом з представниками управління забезпечення прав людини НПУ провели правопросвітницький захід у Кіровоградському обласному соціальному центрі матері та дитини. В рамках проекту “Я маю право!” пояснили, як протидіяти сімейному насиллю, та розповіли про зміни у законодавстві стосовно сімейного насилля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *